Catering & Evenementen

Business Food Catering & Evenementen is in 1996 opgericht als bedrijfscateraar. In de loop der jaren heeft Business Food haar expertises uitgebreid tot een full-service Party Cateraar en bieden wij naast culinaire leveringen ook creatieve totaaloplossingen.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en creativiteit. Iets wat wij mede te danken hebben aan ons jonge, enthousiaste en compacte team. Businessfood is de flexibele Rotterdamse cateraar. Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze vaste partners, een constante kwaliteit leveren.

  • Al jarenlang verzorgt Businessfood de lunches en hapjes bij Blauwhoed. Altijd naar volle tevredenheid. En als er een keertje iets mis gaat wordt het altijd direct en professioneel opgelost. Ook de verzorging van ons Nieuwjaarsdiner was helemaal top! De mensen bij Businessfood zijn altijd vriendelijk en enthousiast en denken graag met ons mee als we bepaalde wensen hebben.


    Karen Blauwhoed
  • Sinds vele jaren werkt het Isala Theater met heel veel plezier samen met Business Food. Alex in ’t Hout weet precies de juiste toon te raken als het gaat om service, snelheid en kwaliteit. Dit geldt ook voor de prijs-kwaliteit verhouding. Het persoonlijke contact met de medewerkers van Business Food is van meerwaarde en dit draagt tevens bij aan het feit dat zij een ‘prefered supplier’ van het Isala Theater zijn op gebied van catering.

    Yole Isala Theater
  • Business Food, het bedrijf waar je voor alles terecht kunt. Zij zijn onze partner voor de lunches en bij evenementen. Wij hebben voor Business Food gekozen omdat zij hun lunches en hapjes professioneel presenteren. Het ziet er altijd goed verzorgd uit! Vriendelijk personeel, altijd bereikbaar voor eventuele vragen en ze zijn oplossing gericht.

    Monica Daikin

Concept op maat

Samen met u bedenken wij graag een passend catering concept voor uw evenement, onderneming of instelling. Dit kan variëren van een Netwerk ontbijt, Open koffie tot dagelijkse lunch of buffet/diner verzorging. Wilt u dat wij met u meedenken omtrent uw bijeenkomst of evenement? Dan horen wij dat graag van u!

Neem eens een kijkje op de site voor de verschillende mogelijkheden qua catering. Bij Business Food catering gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg, alles is mogelijk! Staan uw wensen voor catering op uw locatie (thuis of bij uw bedrijf) er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte
Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, volledig gebaseerd op wensen en verwachtingen. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken en samen tot een creatieve totaaloplossing te komen.