Over ons

Business Food heeft grote liefde voor lekker eten. Wij koken met klassieke smaken, een bijzondere bereidingswijze en de keuken van nu. Wij verzorgen catering op maat welke alle verwachtingen overtreffen. Hiervoor maken wij lekker bourgondisch eten, gemaakt met streekproducten en met oog voor detail en presentatie.
Onze medewerkers zetten wij in als visitekaartje van een bedrijf of evenement. Zij dragen hun passie voor lekker eten uit richting alle gasten. Zo stimuleren zij de unieke beleving dat lekker eten elkaar verbindt, en zorgen voor iets waar de gasten nog lang over napraten.
Als ervaren specialist denken wij mee en zorgen voor een transparante samenwerking. Een samenwerking waarbij vertrouwen het vertrekpunt vormt. Het leveren van kwalitatieve en innovatieve gerechten op een efficiënte manier, daarmee maken wij het verschil!
Wij verzorgen de catering voor veelzijdige bedrijven en evenementen waarbij de lat hoog ligt. Waarom opdrachtgevers ons kiezen? Vanwege de klassieke smaken met een bijzondere bereidingswijze en presentatie. Elke dag dagen wij onszelf weer uit in de keuken om zo onderscheidend mogelijk te zijn!